Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Muziekcoach regio Noordwest

Even voorstellen... Sara Liz van Til

Muziekcoach regio Noordwest

Als ik onrustig ben of niet weet waar ik mijn energie kwijt moet, dan luister ik muziek. Geluid in alle vormen en klanken boeien mij en ik denk dat dit een bepalende factor is in iemand zijn leven. Ik wil bewoners en begeleiders in regio Noordwest van Philadelphia graag helpen met het onderzoeken naar wat zij prettig vinden op het gebied van muziek en geluid.

Jarenlang heb ik bij podia gewerkt waar muziek groot of klein gepresenteerd werd. Daarnaast gaf ik muziekles op een school voor speciale kinderen. Toen ik jong was had ik nooit het geduld langer dan 10 lessen een instrument te leren spelen. Dan keek ik het instrument een poosje niet aan, maar pakte ik het, wanneer ik zin had, zelf op. Ik geloof dat ze dat autodidactisch noemen of misschien beter: audiodidactisch! Ik denk dat iedereen baat heeft bij het beleven of maken van muziek, klanken of omgevingsgeluid.

Als ik begeleiding of bewoners van Philadelphia kan helpen met een kleine drempel over te gaan en we hier samen een plan voor kunnen maken, kun je mij niet blijer zien! Ik hoop dat mijn enthousiasme jou aansteekt en visa versa.

Ik werk sinds november 2021 als muziekcoach bij Philadelphia. Bel of mail me met al je vragen!