Even voorstellen... Marina van Arendonk

Muziekcoach regio Groot Veluwe en Noord

 

Mijn naam is Marina van Arendonk.  Per 1 maart 2021 ben ik werkzaam als muziekcoach bij Philadelphia voor de regio’s Groot Veluwe en Noord. Geweldig om mee te mogen werken aan Philala. Muziek speelt mijn hele leven al een centrale rol.

Als kind had ik een belletje boven mijn bed hangen dat ik elke avond liet klinken. Het gaf me een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Muziek heb ik in mijn werkend leven op veel manieren ingezet; in het onderwijs, samen zingen, samen spelen, samen creëren. Ook als muziekconsulent kwam ik op veel locaties om muzikaliteit en creativiteit te stimuleren. De diepe betekenis van klank en muziek heb ik leren kennen bij hele zieke mensen en bij stervenden aan het bed.

Ik geloof enorm in “de kracht van muziek”. Met veel enthousiasme wil ik als muziekcoach samen met begeleiders, muziekmotors en teams op zoek gaan naar mogelijkheden die dichtbij liggen, zodat iedereen meer muziek gaat inzetten. Voor het gebruik van de methode ‘Muziek werkt zo’, kan je mij ook uitnodigen. Wat een mooi doel om met muziek het welzijn van elke cliënt te vergroten en muziek te borgen als een vanzelfsprekend onderdeel binnen Philadelphia. Wie sluit bij me aan bij deze muzikale ontdekkingsreis?

Contact: marina.vanarendonk@philadelphia.nl, 06 - 25 06 11 76