Vacature en Daniëlle van Akkeren

Muziekcoaches regio Zuid

Deze wordt binnenkort gevuld. Natuurlijk kunt je altijd terecht bij de muziekcoaches uit de andere regio’s.

Danielle:
Mijn Philadelphia avontuur is begonnen met Miranda. Miranda is een zorgconsulent die bij ons is langs gekomen. Miranda heeft toen informatie gegeven over Philadelphia. Ik vond het een fijn gesprek met Miranda en ook wat je zou kunnen leren bij Philadelphia. Ik zou graag zelfstandiger willen worden en ik denk dat Philadelphia mij daarin zou kunnen helpen.

Miranda heeft tijdens het gesprek, veel over mij gevraagd. Ik heb toen Miranda verteld over mijn passie voor muziek. Na ons gesprek heb ik Miranda een mini-concertje gegeven. Ik heb aan Miranda laten horen wat ik op de piano kan spelen en heb daarbij het liedje ‘I Still cry’ gezongen.

Ik merkte aan Miranda dat ze hierdoor emotioneel werd. Miranda heeft het toen over festivals van Philadelphia gehad, maar nog niet over muziekexpert. Een aantal maanden later, kreeg ik een telefoontje van Miranda met de vraag of ik als stagiaire muziekexpert aan de slag wilde gaan binnen Philadelphia regio zuid. Ik begreep dat Philadelphia in verschillende plekken in Nederland bezig is met muziek, genaamd Philala. Ik kreeg de mogelijkheid om als muziekexpert aan de slag te gaan in regio zuid.

Mijn eerste reactie was ‘WAUW’. Ik had niet verwacht dat ik voor de functie muziekexpert gevraagd zou worden. Al wist ik natuurlijk wel dat ik graag met muziek bezig ben en dat het mij ook kan helpen in mijn eigen leven.


Contact:  Deze wordt binnenkort gevuld. Natuurlijk kunt je altijd terecht bij de muziekcoaches uit de andere regio’s.

 

Meer over ons