Even voorstellen... Jonas Oomen

Muziekcoach regio Amsterdam en cluster intensieve zorg

 

“Er zit zoveel muziek in ons werk en door met muziek bezig te zijn ga ik fluitend naar mijn werk!”

Philala gaat als een bliksemschits door het land!

Ik ben bezig met allerlei prachtige projecten. Ik ben bezig met een verdieping in samenwerkingen met partijen als het Concertgebouw, Prokkelweek en 123zing. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk door middel van maatwerk dromen van cliënten uit te laten komen. Andre wil een radiozender beginnen voor hem en alle Philadelphianen,  en samenwerken met Philala: dit doen we samen.

Kees wil zijn rapteksten verbeteren en oefenen en zo beter zichzelf begrijpen, dit doen wij samen. Jermaine voelt zat niet lekker in zijn vel en treed nu op voor publiek dat smult van zijn pianospel!

Diana en Fred willen naar Q music, dit doen we! 120 mensen naar Carre, dit hebben we geregeld! Op Da Costa gaan we binnenkort weer die muziekactiviteit starten waar de hele buurt en alle mensen van Philadelphia aan meededen! Een greep uit mijn werkzaamheden in 2017…

En er zijn nog zoveel dromen die ik continu uit kan laten komen! Het lukt steeds beter locaties te faciliteren om trajecten op te zetten! Muziekmotors en muziekexperts doen aan kruisbestuiving en zo kunnen we samen zorgen dat er zoveel mogelijk gebeurd.

2018 zal het jaar van de Waarheid worden, zing of brul je met ons mee?

Contact: j.oomen2@philadelphia.nl

 

Meer over ons