Door  Hilde Polman (webmaster)

Het Muziekgebouw beschikt over bijzondere, eigenaardige (te) gekke instrumenten. Tijdens de SoundLAB workshops (zie hier een korte video) kun je spelen met wel 100 unieke instrumenten, zoals de Dato DUO, Toonpad en Formonium. Deze SoundLAB-workshops worden dagelijks in het Muziekgebouw van Amsterdam georganiseerd voor jong en oud.

Tijdens de workshop experimenteer je met klanken, ontdek je het plezier van muziek maken en leer je hoe je op een creatieve manier samen met andere nieuwe muziekstukken kan bedenken. Dat gebeurt op zondagmiddag voor kinderen met volwassenen, en op een dag en tijd in overleg ook voor groepen.

SoundLAB XL: een nieuw muziekstuk maken
Op donderdagmiddagen, kan je na de gratis lunchconcerten, deelnemen aan de workshop SoundLAB XL. Tijdens deze workshop bedenk je samen met alle deelnemers een nieuw muziekstuk. Hier kunnen alleen volwassenen aan deelnemen en is van 14.00 tot 15.30 uur. Een leuke ervaring om te delen met bijvoorbeeld je collega’s of andere muziekmotors. Het hele overzicht van de workshops vind je op www.muziekgebouw.nl.

Gemiddelde (0 Stemmen)
0 reacties