Door  Hilde Polman (webmaster)

Na de try-out van de Muziekontmoetingsdagen afgelopen voorjaar, zijn we hard aan het werk met het aanpassen en verder verbeteren van het programma. De eerste Muziekontmoeting staat voor eind oktober in de planning, de laatste begin februari 2020. We gaan er 13 organiseren, in elk van de 8 regio’s één en vijf in de verder weg gelegen gebieden.

Muziekontmoetingsdagen
Philadelphia gelooft in de kracht van muziek en dat willen we graag ook delen met medewerkers, ouders, verwanten en vrijwilligers. Zodat we met elkaar de mensen die wij ondersteunen, kunnen blijven stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. Daarom starten we dit jaar met Muziekontmoetingsdagen. Dit zijn bijeenkomsten vol muziek, inspiratie, voorbeelden en praktische tips over de inzet van muziek bij de ondersteuning. Deze Muziekontmoetingen zijn speciaal voor medewerkers, ouders, verwanten en vrijwilligers; cliënten worden wel betrokken bij het programma.

Wanneer aanmelden?
Voor de zomer willen we de planning rond hebben en dan word je geïnformeerd via deze website, PhiLaLa-nieuwsbrief en/of intranet hoe je je kunt aanmelden.

Gemiddelde (0 Stemmen)
0 reacties