Door  Hilde Polman (webmaster)

Heb jij ook al weer zin in het Mini-Milkshake-festival in Amsterdam? Om lekker uit je dak te gaan? Zet dan vast vrijdag 26 juli in je agenda! Dan gaan we weer genieten van muziek, DJ’s en kleurrijke dansers. En natuurlijk lekker eten en drinken. Niks moet en alles mag! Dat is het motto van deze dag.

Wil je nu meteen een kaartje kopen? Dat kan nog niet. Maar we houden je begeleiders op de hoogte. Zodra je kaartjes kan kopen, laten we het hun weten.

Super feest!
Wat was het een feest vorig jaar! Zo gelachen met Dj Johnny de Mol. En de optredens van Joost van Bellen, Miss Bunty en Doppelgang waren super tof. Met festivalmunten kochten we lekker een patatje of koel drinken. Want van dansen krijg je dorst.
Veel bezoekers dansten mee in die geweldige silent disco van ons. Omdat het zo warm was dansten we niet in het roze opblaaskasteel maar lekker buiten én met waterpistolen. En alle honderden bezoekers kregen op de dansvloer allemaal de ruimte om zich uit te kunnen leven. Maar vooral de ruimte om zichzelf te zijn.

Wil je zien hoe het vorig jaar was?
De aftermovie
Zo stonden we te silent discoën.

De organisatie
Mini Milkshake is een festival speciaal georganiseerd voor mensen met een beperking. Het wordt mede georganiseerd door Philadelphia Zorg en Cordaan, ook een zorgorganisatie. Zij vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Dat ook mensen met een beperking mee kunnen doen op een bijzonder festival als Milkshake.

Gemiddelde (0 Stemmen)
0 reacties