Door  Hilde Polman (webmaster)

Kom jij naar het Sneeker Gala op 7 juni in theater Sneek? Dit evenement is een Sneeker versie van het Knoop Gala. Deze avond draait  om dans en muziek. Om 20.00 uur start het programma door mensen met én zonder beperking. Verbinding en samen spelen staat centraal.

Ook mensen die bij Philadelphia wonen treden op
Ook cliënten die worden ondersteund door Philadelphia zullen optreden. Philadelphia artiest Marijke de Hoop zal deze avond optreden onder leiding van Big Band Cue. Muziektherapeut en SI-specialist Jitske Draijer zal haar deze dag coachen. Ook Monique die woont bij Philadelphia samen met de Big Band Cue gaan optreden. Zij wordt gecoacht door Robbert van Ark. Marijke en Monique hebben er enorm veel zin in en zijn er klaar voor, maar vinden het ook wel spannend. Naast de twee solisten, zal ook Advendo Slag & Vlag uit Sneek optreden, twee artiesten van Talant en nog andere artiesten van andere organisaties.

Kom ook!
De presentatie deze avond is in handen van Tamara Schoppert. Heb je zin in een gezellige avond met muziek en dans? Bestel dan hier je tickets.

Gemiddelde (0 Stemmen)
0 reacties