Door  Hilde Polman (webmaster)

Op 27 april viert Koning Willem-Alexander samen met zijn familie Koningsdag in Amersfoort. Onder de slogan ‘Wij, Amersfoort’ wordt het een feest voor iedereen. Philadelphia heeft de gemeente aangeboden die dag een koninklijk muziekfeest te organiseren. Helaas gaat dit niet door, ondanks onze prachtige uitnodiging.
De gemeente liet per e-mail weten: “Uw idee is niet geselecteerd voor het inhoudelijke programma. Het programma voor het Koninklijk bezoek moet in twee uur passen en wordt live op televisie uitgezonden door de NOS. Daarbij moeten de beelden voor zich spreken. We hebben een verhaallijn gemaakt waarbij allerlei aspecten van Amersfoort de revue passeren. De route biedt mogelijkheden om historisch, creatief, muzikaal, sportief, innovatief, duurzaam, divers en cultureel Amersfoort te laten zien. In de straten en op de pleinen.”

Wij vinden dat ontzettend jammer. We wensen de gemeente succes met de voorbereidingen en natuurlijk de Koninklijke familie en alle Amersfoorters een mooie zonnige Koningsdag toe!

Gemiddelde (0 Stemmen)
0 reacties