Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

AMSTERDAM

Westerkerk

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Locatietype

Werk en dagbesteding

Faciliteiten

Belevingstuin

Woonvorm

Werk en dagbesteding

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

De Westerkerk in Amsterdam biedt werk en dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of met een licht verstandelijke beperking (LVB).

Dagbesteding Westerkerk Amsterdam

Bij de Westerkerk verricht je verschillende ondersteunende werkzaamheden. Je kunt bij ons als gastheer of -vrouw werken. Je kunt de toeristen iets vertellen over de mooie bijzondere kerk, koffie en thee serveren aan bezoekers en meehelpen in de keuken bij het klaarmaken van de lunch. Natuurlijk zorgen we samen ook dat alle ruimtes binnen de kerk schoon en opgeruimd zijn.

Veel bezoekers in de kerk

We ontvangen vaak toeristen die de Westerkerk willen bekijken. Er is een winkel waar ze souvenirs, boeken en ansichtkaarten kunnen kopen. Je helpt dan ook om bezoeker te ontvangen en soms geef je een rondleiding.

Adres
Prinsengracht 279-281
1016 GW AMSTERDAM

Wat is jouw talent?

Wij kijken samen met jou naar jouw talenten. Wat vind je leuk, wat kun je al en wat wil je nog graag leren? Daarna maken we een plan en zoeken we werkzaamheden die bij jou passen. Zo ontwikkel jij je talenten verder. Heb je zelf ideeën voor werkzaamheden die je graag wilt doen? Bespreek dat met ons en we kijken wat mogelijk is.

Welkom!

Ben je enthousiast geworden en lijkt het je leuk om in Amsterdam in de Westerkerk te werken? Kom dan gerust kennismaken. Dan gaan we samen met jou aan de slag om te ontdekken welke werkzaamheden bij je passen. Om bij de Westerkerk te werken heb je een indicatie dagbesteding nodig, of een beschikking vanuit de gemeente.

"Bij ons kun je vele soorten werkzaamheden verrichten"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons