Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Vriendenhuis

Vriendenhuis

Het Vriendenhuis is een woonlocatie in Haarlem. Bij het Vriendenhuis wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). We wonen hier met zes mensen. Je hebt een eigen zit- en slaapkamer.

Wonen bij het Vriendenhuis

Bij het Vriendenhuis delen we de woonkamer, de keuken en een grote tuin. In de woonkamer staat een televisie en een computer. Hier kan je lekker komen kletsen. Een kopje koffie of thee drinken. De begeleiding kookt dagelijks voor ons. We eten met elkaar in de woonkamer. Je krijg begeleiding op de manier die het beste die bij jou past. We hebben goede contacten met de buren. In de buurt zijn winkels. Handig voor de boodschappen. Het strand, de duinen en de bossen zijn dicht bij de locatie. Hier kan je heerlijk uitwaaien of een eind gaan fietsen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina