Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dalfsen

TOP Vechtdal,locatie Korenstraat

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Auditieve beperking

Locatietype

Werk en dagbesteding

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Werk en dagbesteding

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

TOP Vechtdal, locatie Korenstraat is een werk- en dagbestedingslocatie in Dalfsen. Hier komen mensen met een verstandelijke beperking (VB) en een lichte verstandelijke beperking (LVB). We zijn er voor (jong)volwassenen die graag aan de slag willen.

Dagbesteding TOP Vechtdal


Bij TOP Vechtdal maken we samen afspraken over jouw leerdoelen. Deze schrijven we op in een plan. Dit plan heeft drie stappen. We kijken eerst wat jouw wensen zijn. En wat je al kunt en wat je nog wilt leren. Daarna kijken we welk bedrijf bij jou past. Dit kan bijvoorbeeld een supermarkt zijn, tuincentrum of verpleeghuis. Daarna gaan we oefenen. Samen bespreken we hoe het gaat. En wat je nog kunt leren. Als het goed gaat, kun je stage lopen bij een bedrijf of een trainingsplaats. We zijn er ook voor mensen die moeilijk werk kunnen vinden. Omdat ze niet goed weten welk werk ze leuk vinden. Of omdat ze nog vaardigheden moeten leren. Zoals machines bedienen en samenwerken.

Adres
Korenstraat 49
7722RS Dalfsen

Verschillende leer/werkplekken

We hebben verschillende ruimtes bij TOP Vechtdal. Er is een ruimte voor dagbesteding. Daar doen we creatieve activiteiten zoals schilderen. Ook zijn er verschillende leer/werkplekken. Bijvoorbeeld voor hout bewerken, zagen of vogelhuisjes maken. Maar ook het onderhouden van fietsen, helpen in de horeca, kaarsen maken en leren werken met computers.

"We kijken eerst wat jouw wensen zijn. En wat je al kunt en wat je nog wilt leren."

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons