Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Groningen

't Blauwbörgje

Locatietype

Werk en dagbesteding, Leerwerk traject

Faciliteiten

Roelstoeltoegankelijk, Parkeergelegenheid, Lift, Lunchroom

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

't Blauwbörgje is een verpleeghuis van Dignis. Op deze locatie biedt Philadelphia arbeidsmatige dagbesteding aan voor mensen met een (lichte) verstandelijke beperking (LVB/VB). Ook kunnen zij hier het leerwerktraject woonhulp volgen.

Dagbesteding bij ’t Blauwbörgje

In ’t Blauwbörgje wonen mensen die door dementie of een psychische ziekte veel zorg en begeleiding nodig hebben. Het verpleeghuis heeft een eigen brasserie: Fiducia. Philadelphia leidt deze brasserie. Op dinsdag, woensdag en donderdag maken we hier samen verse soep en zorgen we voor belegde broodjes. Ook verzorgen we de snackmiddag. En soms bakken we een lekkere taart. Natuurlijk houden we met elkaar ook de keuken en de kantine schoon.

Werk dat bij jou past

Naast onze horecataken, hebben we ook facilitaire taken. Zo helpen we bij het schoonmaken van de vloeren met de schrobmachine. En doen we andere schoonmaakwerkzaamheden. Je werkt bij ons nooit alleen. Er is altijd een begeleider van Philadelphia in de buurt.

Adres
Zonnelaan 8
9742 BL Groningen

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons