Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Huissen

't Binnenhues

Doelgroep

Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Epilepsie, NAH

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

't Binnenhues in Huissen is een woonlocatie voor oudere mensen met een verstandelijke beperking (VB).

Wonen bij 't Binnenhues

We wonen met acht mensen in 't Binnenhues. Je hebt je eigen appartement met een zit-slaapkamer, keukenblok, een douche en een wc. Er is een woonkamer voor gezamenlijk gebruik. Deze is gezellig ingericht en hier wordt koffie en thee gedronken, gezamenlijk gegeten en natuurlijk ook tv gekeken en spelletjes gedaan.
Met een vrijwilliger of begeleider ga je soms naar het centrum van Huissen. Het dorpscentrum is dichtbij 't Binnenhues, zo kun je makkelijk je boodschappen doen. Aan de achterzijde van 't Binnenhues is een tuin met een terras en een zitje. Hier is ook een schuur voor de fietsen.

Ligging

't Binnenhues ligt in een gezellige woonwijk, op ongeveer 10 minuten lopen van het centrum van Huissen. Daar zijn alle soorten winkels aanwezig, van kledingzaak tot AH, en natuurlijk de nodige cafeetjes en eetgelegenheden. De bus stopt in de nabijheid van de locatie en heeft een rechtstreekse verbinding met het NS station in Arnhem en Nijmegen.

Adres
Goudreinet 30
6851 NR Huissen

Begeleiding

Overdag ga je naar dagbesteding of werk. Je kunt ook op de locatie blijven. Samen kijken we wat het beste bij jou past. Op 't Binnenhues is 24 uurs bezetting aanwezig; over het algemeen is dat 1 begeleider, soms ondersteund door een assistent begeleider tijdens de avondmaaltijd. In de nacht is er een slaapdienst, dus geen wakende nacht. In de nacht kun je wel hulp inroepen van de begeleiding, eventueel door middel van alarmering.

De begeleiders kijken goed naar wat je precies aan hulp en begeleiding nodig hebt. Deze ondersteuning krijg je op je eigen appartement. De begeleiding biedt regelmaat en structuur. Ook worden heldere afspraken gemaakt over daginvulling, hulp en structuur.

"We hebben een gezellige gezamenlijke woonkamer"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons