Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Service Team Noord

Service Team Noord

Service Team Noord is een werk- en dagbestedingslocatie in Sneek. Hier werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze locatie is een veelzijdige ontmoetingsplek, centraal gelegen in Friesland.

Ontdekken en doen wat bij je past!

Wil jij ontdekken waar je goed in bent en welk werk bij jou past? Philadelphia helpt jou om jouw talenten te ontdekken. En te ontwikkelen. Samen met professionele begeleiders kijk je naar wat je nodig hebt en wat bij jou past. Stap voor stap werken we aan concrete doelen. Je leert bij ons door te doen. Zo doe je ervaring op en ontdek je welk werk het beste bij jou past. Je leert ook om initiatief te nemen en wordt steeds zelfstandiger. Doen wat bij jou past, dat vinden wij belangrijk!

Service Team Noord

Vind je het leuk om anderen te helpen? En veel contact met mensen uit de buurt te hebben? Dan zit je bij het Service Team helemaal op je plek. Wij werken in het wijkcentrum ‘De Eekmolen’. Je kunt daar helpen in de catering. Zoals koffie en thee serveren of lunch klaarmaken. Ook doen we klussen in de wijk. Zoals: glas opruimen en ophalen, folders uitdelen en boodschappen halen. Maar ook halen we zwerfafval op in de wijk. Als mensen hulp nodig hebben, kijken wij hoe we ze kunnen helpen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina