Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Schotbalk

Schotbalk

Schotbalk is een intensieve zorglocatie in Urk. Bij de Schotbalk kan je wonen met een verstandelijke beperking (VB), ernstig meervoudige beperking (EMB) of moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Wonen bij Schotbalk


Je woont hier in een woongroep. Er zijn drie woongroepen. Iedere groep heeft een gezellige woonkamer. Daar eten we samen en kan je je verhaal kwijt. Natuurlijk heb je ook een eigen zit/slaapkamer. Daar kom je tot rust en heb je privacy. Er is een groot balkon en zelfs een extra groot terras aangelegd.

Begeleiding


Schotbalk is een fijn thuis. Overdag zijn de meesten van ons op de dagbesteding. Als je thuiskomt, is de begeleiding er. Je hebt vaste begeleiders. Die leren jou goed kennen. Ze weten ook precies hoe ze jou het beste kunnen ondersteunen.

We hebben mooie woonkamers. En bij mooi weer zitten we veel buiten. We hebben zelfs een nieuwe snoezelruimte. Daar geniet je van mooie geuren, kleuren en geluiden. In de buurt zitten winkels en op zaterdag is er een markt. Daar gaan we vaak naartoe om boodschappen te doen. Of gewoon voor de gezelligheid.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina