Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Emmeloord

Reijderhaven

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Dierenverblijf

Woonvorm

Woonlocatie

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

De Reijderhaven is een woonlocatie in Emmeloord voor mensen met een verstandelijke beperking (VB) en een licht verstandelijke beperking (LVB). Binnen Reijderhaven wonen volwassenen met uiteenlopende leeftijden en diverse zorgvragen.

Wonen op de Reijderhaven
De Reijderhaven is een woonlocatie met op de begane grond drie woonkamers. In de woonkamer kun je elkaar ontmoeten. Je kunt een spelletje spelen, kletsen of samen televisie kijken. We eten daar ook samen. Sommige bewoners zijn veel op hun kamer te vinden, de anderen verblijven meestal in de gezamenlijke woonkamer. Je kunt op je eigen kamer eten. In totaal zijn er 26 appartementen/slaapkamers op de Reijderhaven. De Reijderhaven ligt in de woonwijk Revelsant. Op loopafstand zijn enkele winkels, supermarkt, kapper, drogist, ziekenhuis, huisartsen( post), en de bushalte is dichtbij.

Vrijwilligers
Er zijn veel vrijwilligers betrokken bij de locatie. Zij doen gezellige dingen met de bewoners, zoals spelletjes of fietsen met de duofiets.

Adres
Reijdersant 15
8303 XL Emmeloord

Een gewoon leven, een eigen leven

Op de Reijderhaven woon je zelfstandig en krijg je ondersteuning als dat nodig is. We leggen niet de nadruk op je beperking. We kijken juist naar hoe je je normale leven zoveel mogelijk kan oppakken. Met een zinvolle invulling van de dag. We maken daarover samen duidelijke afspraken. Die beschrijven we in het ondersteuningsplan.

"We willen graag dat jij je eigen leven kunt leiden. Zoals jij dat wilt"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons