Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Reijderhaven

Reijderhaven

De Reijderhaven is een woonlocatie in Emmeloord voor mensen met een verstandelijke beperking (VB) en een licht verstandelijke beperking (LVB). Binnen Reijderhaven wonen volwassenen met uiteenlopende leeftijden en diverse zorgvragen.
Wonen op de Reijderhaven
De Reijderhaven is een woonlocatie met op de begane grond drie woonkamers. In de woonkamer kun je elkaar ontmoeten. Je kunt een spelletje spelen, kletsen of samen televisie kijken. We eten daar ook samen. Sommige bewoners zijn veel op hun kamer te vinden, de anderen verblijven meestal in de gezamenlijke woonkamer. Je kunt op je eigen kamer eten. In totaal zijn er 26 appartementen/slaapkamers op de Reijderhaven. De Reijderhaven ligt in de woonwijk Revelsant. Op loopafstand zijn enkele winkels, supermarkt, kapper, drogist, ziekenhuis, huisartsen( post), en de bushalte is dichtbij.
Een gewoon leven, een eigen leven
Op de Reijderhaven woon je zelfstandig en krijg je ondersteuning als dat nodig is. We willen graag dat jij je eigen leven kunt leiden. Zoals jij dat wilt. We leggen niet de nadruk op je beperking. We kijken juist naar hoe je je normale leven zoveel mogelijk kan oppakken. Met een zinvolle invulling van de dag. We maken daarover samen duidelijke afspraken. Die beschrijven we in het ondersteuningsplan.
Vrijwilligers
Er zijn veel vrijwilligers betrokken bij de locatie. Zij doen gezellige dingen met de bewoners, zoals spelletjes of fietsen met de duofiets.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina