Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Puur Natuur

Puur Natuur

Puur Natuur is een werk- en dagbestedingslocatie in Hengelo (GLD). Bij Puur Natuur werken mensen met een beperking. Zij maken en verkopen met veel plezier uiteenlopende producten.

Dagbesteding Puur Natuur

We begeleiden onze cliënten om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden met passie en werkplezier. Om de eigenwaarde en zelfstandigheid van onze cliënten te bevorderen, kijken we samen naar wensen en mogelijkheden. We stimuleren eigen regie en zoeken binnen het netwerk naar nieuwe uitdagingen. Zo verbinden we de cliënten aan de maatschappij door ze actief te laten participeren in het netwerk om ons heen. 'Talent op zijn plek' noemen we dat.

Producten van hoogwaardige kwaliteit

De producten die we maken zijn van hoogwaardige kwaliteit. We houden van afwisseling en werken daarom met verschillende materialen zoals: gietklei, keramiek, pulp, stof en papier.

Puur Natuur is in het bezit van 3D-printers. Je kunt bij ons leren werken met het ontwerpprogramma en zelf producten ontwerpen om 3D te printen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina