Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Emmeloord

Pilotenweg

Doelgroep

MVG

Specialisme

Psychische problematiek, Psychiatrische problematiek, Epilepsie, Auditieve beperking, Visuele beperking, psychische problematiek, visuele beperking

Locatietype

Intensieve zorglocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Intensieve zorglocatie

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Op de Pilotenweg zijn 13 appartementen, verdeeld over drie woongroepen. De Corridor is een dagbestedingslocatie op hetzelfde terrein. Op beide locaties wordt intensieve zorg geboden aan bewoners met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Wonen bij Pilotenweg in Emmeloord

Iedere bewoner heeft een eigen appartement met eigen sanitaire voorziening. De woningen zijn aangepast waar dat nodig is. Het appartement bestaat uit een ruime zit/slaapkamer, een badkamer en een keukenblokje waar bijvoorbeeld koffie gezet worden. Iedereen heeft een eigen terras. De gehele locatie is rolstoeltoegankelijk.

Er zijn drie gemeenschappelijke huiskamers. Hier wordt dagelijks gekookt en worden er veel activiteiten aangeboden die aansluiten bij de behoeften van de bewoners.

Werken op de Corridor

Op het terrein van de Pilotenweg staat het gebouw de Corridor. Hier zijn vier groepsruimtes voor dagbestedingsactiviteiten. Er wordt een zinvolle dagbesteding aangeboden waarbij wordt ingespeeld op de wensen en behoeften van de bewoners. We doen bijvoorbeeld activiteiten op het gebied verven, kleien en houtbewerking. Ook kunnen de bewoners kiezen voor bewegen, koken of meehelpen in de schoonmaak of het onderhoud van de tuin en de locatie.

Dichtbij park

Vanuit de woonlocatie hebben we een mooi uitzicht op de landerijen en de levendige volkstuintjes. Ook het park Emmeloord-West is dichtbij. Hier picknicken we, als het mooi weer is. We kunnen er ook wandelen of fietsen met onze speciale duofietsen en tandems.

Adres
Pilotenweg 9 d
8303 EG Emmeloord

Begeleiding bij de Pilotenweg en de Corridor

Op de Pilotenweg bieden we intensieve zorg door professionals (Triple C). Daarbij staan de wensen en behoeften van de bewoner centraal en proberen we zoveel mogelijk aan te sluiten bij het normale leven.

"We spelen in op de wensen en behoeften van de bewoners"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons