Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Elst Gld

Park Bredelaar

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, Psychiatrische problematiek

Locatietype

Werk en dagbesteding

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Woonvorm

Gemeenschappelijke ruimte

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Park Bredelaar is een werk- en begeleidingslocatie in Elst. Bij ons kan je werken met een verstandelijke beperking (VB) of een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Dagbesteding Park Bredelaar in Elst
De Bredelaar is een maatschappelijk betrokken plek voor iedereen in onze samenleving. Participeren is voor iedereen anders. De één is op zoek naar vrijwilligerswerk, de ander naar een mooie plek waar je op je eigen niveau kunt werken met de bij jou passende begeleiding en uitdagingen.
Op de Bredelaar komt dat allemaal samen. Hier help je en kan je geholpen worden. We doen het met elkaar en voor elkaar. De werkdruk is laag, het werkplezier is belangrijk. Samen groeien en bloeien wij.

Wat maakt deze plek zo uniek?
We zitten op het prachtige erf van een melkveebedrijf voor geiten, met een eigen evenementenlocatie, een boerencamping en een moestuin. Daarnaast hebben wij een houtwerkplaats waar mooie dingen gemaakt worden van restmateriaal en een smelterij waar wij fakkels maken van resten kaars en katoen. Wij proberen zo duurzaam als mogelijk te zijn. Hier tel jij helemaal mee en word je betrokken bij alle werkzaamheden die hier plaatsvinden. Een dagje stage lopen? altijd mogelijk! Neem, of laat contact met ons opnemen!


Adres
Breedlersestraat 7
6662NP Elst Gld

Vrijwilligers

Heb je tijd en energie genoeg en zoek je vrijwilligerswerk? Dat kan bij de Grote Bredelaar. Als vrijwilliger kun je aan de slag bij Philadelphia. Je kunt meewerken in de moestuin of met een van de vele klussen die we hebben om het mooie erf te onderhouden, mooier en fijner te maken. Er is van alles te doen. Het fruit verwerken we o.a. in jam en compotes, dus ook voor keukenliefhebbers is er genoeg te doen. Ook hebben we werkplaatsen voor hout en een smelterij. Dus als je handig bent, is er altijd wel iets te doen.

Je werkt alleen of samen met andere vrijwilligers of met mensen met een arbeidsbeperking. 

Dus, als je zin hebt om je handen uit de mouwen te steken en iets bij te dragen op de Bredelaar, neem dan contact met ons op. in overleg bepalen we dan wat je kan doen en wanneer.

"Het is er altijd gezellig en er is genoeg tijd voor een kop koffie"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons