Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Park Bredelaar

Park Bredelaar

Park Bredelaar is een werk- en begeleidingslocatie in Elst. Bij ons kan je werken met een verstandelijke beperking (VB) of een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Dagbesteding Park Bredelaar in Elst

Dagbesteding Buitenplaats de Grote Bredelaar bevindt zich op een landelijke plek in Elst. Het biedt een volwaardige werkplek aan mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

Er is van alles te doen

We bieden een breed aanbod aan activiteiten en werkzaamheden. Als je groene vingers hebt kan je bij ons wieden, snoeien, zaaien en oogsten. Je kan ook helpen met het park en erf onderhouden, werken in de kas, bezig zijn met houtbewerking. Verder kan je ook meehelpen bij het geven van rondleidingen en workshops, ondersteunen bij evenementen en bezoekers welkom heten.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina