Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Ontmoetingsruimte Cornelis Outshoornstraat

Ontmoetingsruimte Cornelis Outshoornstraat

De Ontmoetingsruimte Cornelis Outshoornstraat is een ontmoetingsplek in Amsterdam. Bewoners aan de C. Outshoornstraat en buurtbewoners komen hier bij elkaar. De restaurantruimte wordt gebruikt als KOOKproject en andere activiteiten.

Ontmoetingsplek Cornelis Outshoornstraat


Van maandag tot donderdag wordt er gekookt. Alle (buurt)bewoners mogen gebruikmaken van een gezonde maaltijd die door onze koks wordt bereid. Overdag doen we activiteiten, zoals schilderen, klaverjassen, bingo, gymnastiek en is er elke ochtend gelegenheid om een bakje koffie te drinken.

Activiteiten


Verder is er regelmatig een bonte avond, een rommelmarkt etc. Deze ruimte is bedoeld om verschillende doelgroepen bij elkaar te brengen en staat daarom open voor veel verschillende initiatieven. Welkom om eens de sfeer te komen proeven!

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina