Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Oase

Oase

Oase is een werk- en dagbestedingslocatie in de Oasekerk in Amsterdam. Hier werken mensen met een auditieve beperking en/of een (lichte) verstandelijke beperking.

Een fijne plek in de buurt

De Oasekerk staat midden in een woonwijk in Amsterdam-West. Iedereen is hier welkom. Buurtbewoners organiseren veel activiteiten. Zoals het taalcafé of de buurtmaaltijd. Jij helpt mee om van de Oasekerk een fijne plek voor de buurt te maken. Een plek waar iedereen graag wil zijn en waar iedereen zich welkom voelt.

Dagbesteding of werken in de Oasekerk

Oase is open op woensdag, donderdag en vrijdag. Wat je hier precies gaat doen? Dat hangt af van wat jij graag wilt doen. En van wat bij jouw talenten past. Vind je werken in de buurttuin met buren het leukste dat er is? Of maak je liever als een echte kok heerlijke maaltijden? Het kan allemaal! Ook kun je helpen op onze markt voor kleding of groenten. Of misschien is schoonmaken en opruimen wel meer jouw ding.

Wij spreken gebarentaal

Ben je afhankelijk van gebarentaal? Ook dan is Oase iets voor jou. Je kunt met onze begeleiders communiceren in jouw eigen taal. Samen kijken we waar jouw kracht ligt en die zetten we in. Bij Oase komen meer mensen die gebarentaal kunnen. Ook voor een gezellig praatje ben je dus altijd welkom!

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina