Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Naaiatelier de Vlinder

Naaiatelier de Vlinder

Naaiatelier de Vlinder is een werk- en dagbestedingslocatie aan de Stationslaan in Nunspeet. Hier werken mensen met een (licht) verstandelijke beperking (VB) tussen de 18 en 68 jaar. Geen dag is hetzelfde, omdat er zoveel te doen is.

De winkel

De producten die we maken bij het naaiatelier de Vlinder verkopen we ook in de winkel de Kokon. Deze winkel staat vlakbij de Vlinder. Bij de Kokon en de Vlinder kijken we samen naar wat jij leuk vindt om te doen en wat je graag wilt leren. Daarna kijken we welke werkzaamheden echt bij jou passen. Geen dag is hetzelfde, omdat er zoveel te doen is.

Het naaiatelier

Bij het naaiatelier doen we alles op het gebied van handwerken. In het atelier kan je ook verven, timmeren en keramieken. Je bent creatief bezig.

Iedereen werkt in zijn eigen tempo aan zijn eigen vaardigheden. We vinden jouw ideeën en mening belangrijk. Daarom mag je meedenken over de activiteiten en de producten die we maken. Maar ook bijvoorbeeld over de inrichting van je werkplek.

We bieden jongeren van het speciaal onderwijs de mogelijkheid om stage bij ons te lopen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina