Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Mossenest

Mossenest

Mossenest is een woonlocatie in Noordwijkerhout. Hier wonen twaalf mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). Het Mossenest staat midden in een nieuwbouwwijk van Noordwijkerhout.

Wonen bij Mossenest

Het Mossenest heeft vier woonlagen, een trap en een lift. We hebben twee gemeenschappelijke woonkamers en keukens. Elk appartement heeft een eigen woonkamer, keukenblok, slaapgedeelte en een badkamer. Je krijgt ondersteuning op de manier die je zelf prettig vindt. Daar maak je met de begeleiders afspraken over. Die staan in het ondersteuningsplan.

Dakterras

Zomers, als het mooi weer is, kunnen we op ons dakterras barbecueën. Dat is heel gezellig. Op andere momenten eet je gewoon in je eigen appartement of met elkaar in een van de woonkeukens. Net wat je wilt.

Bollenstreek

We wonen midden in de Bollenstreek. In het voorjaar is het prachtig lopen en fietsen met al die kleurrijke bloemen. Vlakbij zijn de winkels en openbaar vervoer. Achter ons is een wooncentrum voor bejaardenzorg. Hier is ook de apotheek, fysiotherapie en huisarts. Daar kun je gebruik van maken. Noordwijkerhout ligt aan de kust. Het strand en de duinen liggen allemaal in de buurt.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina