Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Hoensbroek

W&B De Parelhof

Doelgroep

Ernstige meervoudige beperking, Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, Psychiatrische problematiek, Epilepsie, Auditieve beperking, Lichamelijke beperking, psychische problematiek

Locatietype

Ontmoetingsplek, Ambulante begeleiding, Werk en dagbesteding

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift

Woonvorm

Ambulante begeleiding, Werk en dagbesteding, Ontmoetingsplek

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

MFC Philant is een werk- en dagbestedingslocatie en ontmoetingsplek in Hoensbroek. Bij MFC Philant werken mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB), verstandelijke beperking (VB) en ernstig meervoudige beperking (EMB).

Dagbesteding MFC Philant

We werken op Kasteel Hoensbroek en op een arbeidsmatige locatie. Voor de ouderen bieden we belevingsgerichte dagbesteding op MFC Philant. We hebben een grote groep actieve vrijwilligers en een enthousiast team van professionals. We denken graag met je mee hoe we jouw week zo zinvol, leerzaam en leuk mogelijk kunnen maken!

Adres
Kasteel Hoensbroeklaan 380
6433 AM Hoensbroek

Veel activiteiten

Midden in de buurt, met uitzicht op het mooie kasteel. We hebben veel activiteiten; we kijken naar wat je kan en wat je leuk vindt. Maar ook; wat kan je nog niet en wat wil je leren? We zijn heel productief bezig met het maken van beelden en het beschilderen van theepotten. We onderhouden de voetbalvelden, het dierenpark en de zorgboerderij.

"We doen veel gezamenlijke activiteiten"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons