Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

W&B De Parelhof

W&B De Parelhof

MFC Philant is een werk- en dagbestedingslocatie en ontmoetingsplek in Hoensbroek. Bij MFC Philant werken mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB), verstandelijke beperking (VB) en ernstig meervoudige beperking (EMB).

Dagbesteding MFC Philant


We werken op Kasteel Hoensbroek en op een arbeidsmatige locatie. Voor de ouderen bieden we belevingsgerichte dagbesteding op MFC Philant. We hebben een grote groep actieve vrijwilligers en een enthousiast team van professionals. We denken graag met je mee hoe we jouw week zo zinvol, leerzaam en leuk mogelijk kunnen maken!

Veel activiteiten


Midden in de buurt, met uitzicht op het mooie kasteel. We hebben veel activiteiten; we kijken naar wat je kan en wat je leuk vindt. Maar ook; wat kan je nog niet en wat wil je leren? We zijn heel productief bezig met het maken van beelden en het beschilderen van theepotten. We onderhouden de voetbalvelden, het dierenpark en de zorgboerderij.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina