Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Mercuriuslaan

Mercuriuslaan

De Mercuriuslaan is een woonlocatie in Apeldoorn. Bij ons kan je wonen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) en een verstandelijke beperking (VB).

Wonen bij de Mercuriuslaan

Bij de Mercuriuslaan kan je begeleid wonen. Hier wonen 16 mensen. Je hebt een eigen appartement. Met een zit- en slaapkamer, een keuken, een douche en wc en een opbergruimte. Op de begane grond is een gemeenschappelijke huiskamer. Hier drinken we koffie, spreken we de dag door en maken we een praatje. Je hebt de mogelijkheid om samen te eten, maar dat kan natuurlijk ook op je eigen appartement.

Begeleiding

Bij de Mercuriuslaan zijn begeleiders aanwezig en maken we gebruik van DigiContact. DigiContact is ondersteuning op afstand via beeldbellen. Je kunt met je iPad of computer 24 uur per dag contact maken. Het enige wat je hoeft te doen is de knop “maak verbinding” aan te klikken. Er komt vervolgens een professionele begeleider in beeld die jou kan helpen.

Bij de Mercuriuslaan kijken we naar wat jij wilt doen en wat je zelf kunt. Ook kijken we naar wat jouw familie en/of kennissen doen om jou te ondersteunen. Wij ondersteunen dit alles waar nodig, om een gewoon leven, een eigen leven, mogelijk te maken.

Ligging

De Mercuriuslaan is een mooie locatie in het gebied van Sprengenbos (West). Hier kun je prachtig doorheen wandelen. Op 15 minuten lopen van het centrum is er is een supermarkt in de wijk. We zitten middenin de community van het Walterbosch, met 55+ bewoners. Dit maakt dat we elkaar kunnen helpen waar nodig.

Voor deze woonvorm heb je een indicatie nodig vanuit de WLZ (Wet langdurige zorg). Alle informatie daarover vind je op de website van de Rijksoverheid.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina