Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Kwekkelstaete

Kwekkelstaete

Kwekkelstaete is een kleinschalige woonlocatie in Rosmalen voor zes bewoners. Iedereen krijgt 24/7 persoonlijke verzorging, begeleiding en verpleging. De meeste bewoners hebben een meervoudige beperking (EMB).

Zelfstandig begeleid wonen bij Kwekkelstaete in Rosmalen

Iedere bewoner heeft een eigen kamer die samen met de familie ingericht kan worden. Er zijn hoog-laagbedden, een tilliftsysteem, douchebrancards en een hoog-laagbad. Verder hebben we een snoezelkamer, een gezamenlijke woonkamer en een keuken.

Genoeg te beleven!

Op woensdag en vrijdag worden er binnen de locatie dagbestedingsactiviteiten georganiseerd. Overdag gaan de bewoners naar de dagbesteding of naar school. Dan is het wat rustiger in huis. Er wordt dagelijks vers gekookt. Zo genieten de bewoners van de geluiden en geuren van het koken. Sommige bewoners helpen mee in het huishouden. We houden van een huiselijke sfeer en gezelligheid.

Vlakbij de Kwekkelstaete is een winkelcentrum met een bakker, een slagerij, een bloemenzaak en een drogist. Als het weer het toelaat gaan we graag een stukje wandelen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina