Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Kleine Hakke

Kleine Hakke

Kleine Hakke is een woonlocatie in Amsterdam. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). De Kleine Hakke is een echt thuis. Vanwege de tuin, de gezellige hangbanken in de woonkamer en het gezamenlijk televisie kijken. Vanwege Pim de huiskat. Maar vooral vanwege de bewoners.

Wonen bij Kleine Hakke

Bij de Kleine Hakke wonen acht mensen in een geschakelde ééngezinswoning. De bewoners willen gewoon een leuk leven leiden. Dit doen ze door samen te eten. Door op donderdagavond of zaterdagochtend op het Osdorpplein samen koffie te drinken. Door iedere maand naar de disco te gaan. En door zoveel als mogelijk te doen wat ze zelf willen.

Zelfstandig wonen

In de Kleine Hakke woon je zo zelfstandig mogelijk. Zo strijkt Peter zijn overhemden zelf. Speelt Janka memory op de computer. Helpt de vaste begeleider Sjaak bij de boodschappen. En gaan veel bewoners ’s avonds buiten de locatie naar judo, zwemmen of het koor. “Elke maand ga ik naar de disco.” “Wauw, wat ziet de tuin er weer mooi uit.” Dat is wat bezoekers zeggen als ze op het terras zitten bij de Kleine Hakke. Dat kan ook niet anders. De tuin wordt namelijk door een vader onderhouden.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina