Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Kerk en Zanen

Kerk en Zanen

Kerk en Zanen is een woonlocatie in Alphen aan den Rijn. Bij Kerk en Zanen wonen oudere en ouder wordende mensen met een verstandelijke beperking (VB) en een licht verstandelijke beperking (LVB). We wonen met zijn veertienen. Sommige mensen gaan overdag naar de dagbesteding. Anderen blijven thuis.

Wonen bij Kerk en Zanen in Alphen aan den Rijn


Bij Kerk en Zanen heb je een eigen zit-slaapkamer. Op de gang deel je het sanitair. Het huis heeft twee verdiepingen. Op elke verdieping is een gemeenschappelijke woonkamer. Hier eten we samen, kletsen we samen, doen we spelletjes en kijken we televisie.

De begeleiding is liefdevol en ondersteunend


De begeleiding en verzorging is liefdevol. We vinden het hier gezellig. Kerk en Zanen ligt dicht bij het centrum. Je bent dus zo bij de winkels. Als het zonnetje schijnt gaan we lekker naar een terras.

Nieuwbouw locatie Ampère


In 2021/ 2022 verhuizen we naar de Ampère. Dit is een woonlocatie welke nog in aanbouw is in Alphen aan den Rijn. Bij de Ampère komen 26 appartementen en drie gezamenlijke huiskamers op één rondlopende etage. Ampère bevindt zich op het voormalig NUON-terrein welke vlakbij het station, het winkelcentrum en het Bospark ligt.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina