Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Huize Uit de Kunst

Huize Uit de Kunst

Huize uit de Kunst is een zorgwoonlocatie in Daarlerveen. Bij Huize uit de Kunst wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). Er wonen hier acht mensen. Iedereen heeft een vorm van autisme. De leeftijden van de bewoners variëren van eind dertig tot in de zestig jaar.

Zelfstandig begeleid wonen bij Huize uit de Kunst in Daarlerveen


Iedere bewoner heeft een eigen appartement. Op de begane grond hebben we een gemeenschappelijke woonkeuken en woonkamer. Hier kunnen bewoners een praatje maken of een spelletje spelen. Buiten is een fijne plek om te zitten en je kunt in de omgeving heerlijk wandelen. Overdag gaan de bewoners vaak naar hun werk of een dagbesteding.

Landelijk en gemoedelijke ligging


Huize uit de Kunst is landelijk gelegen aan het Overijsselse Kanaal in het gemoedelijke Daarlerveen. Dat is een klein en rustig dorpje in het Noordwest-Twentse landschap, tussen Vriezenveen en Vroomshoop.

Persoonlijk begeleiding


Nieuwsgierigheid, flexibiliteit en geduld kenmerken de begeleiding binnen Huize uit de Kunst. Onze visie is om zoveel mogelijk aan te sluiten bij de sociaal emotionele ontwikkeling, waarbij eigen regie van de bewoners fundamenteel is. De focus ligt op de positieve eigenschappen van de bewoners, waarbij de methodiek ASSwijzer wordt toegepast. Zo werken we er samen aan om het beste uit elkaar te halen en kijken we altijd naar een oplossing.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina