Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Huis Arend

Huis Arend

Huis Arend is een woonlocatie in ’s Hertogen Bosch. Bij ons kan je wonen met een verstandelijke beperking (VB) of een licht verstandelijke beperking (LVB). We wonen hier met zes bewoners.

Wonen bij Huis Arend

Bij Huis Arend heb je een appartement. Overdag gaat iedereen naar werk of dagbesteding. De begeleiding helpt je graag met je persoonlijke verzorging, de huishouding en contact maken met andere mensen.

Een rustige wijk

Je hebt een eigen woonkamer, slaapkamer, douche, wc en kleine keuken. Je kan daar een kleine maaltijd maken. Elke dag kookt iemand van de begeleiding met ons samen een warme maaltijd. We zijn allemaal best zelfstandig. Maar als je wilt kan je altijd bij een begeleider terecht. We wonen in een rustige wijk. ’s Hertogen Bosch is een gezellige stad. We wonen vlakbij een winkelcentrum. Met de bus of fiets ben je snel in de stad.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina