Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Het Trefhûs

Het Trefhûs

Het Trefhûs is een activiteitencentrum dat hoort bij de woonlocatie Radeland in Brummen. Radeland is een intensieve zorglocatie op een natuurlijke plek aan de rand van Brummen.

Activiteitencentrum het Trefhûs


In het Trefhûs bieden we voor ouderen activiteiten aan die passen bij het levenstempo, de beleving en de levensgeschiedenis van de bewoner. Het aanbod voor ernstig meervoudige beperkte bewoners is gericht op de individuele mogelijkheden en liefhebberijen. Zo is het mogelijk om samen muziek te maken of te zingen. Ook knutselen wordt vaak gedaan. Ieder seizoen biedt voor ons aanknopingspunten voor een gevarieerde tijdsbesteding. Relaxen kan in de mooie snoezelkamer waar je kunt genieten van muziek en verlichting.

Wonen bij Radeland


Radeland is gelegen in een natuurlijke, bosrijke omgeving. Je kunt er wonen in mooie woningen en er is genoeg te doen om je overdag te vermaken. Het is een prachtige plek om wandelingen te maken, in het zonnetje te zitten onder de ruisende bomen of samen een bezoekje te brengen aan de naastgelegen zorgboerderij De Broake.

Volg het beleefpad en prikkel al je zintuigen. Of ga even lekker relaxen in de snoezelruimte. Bij de zorgboerderij kun je zelfs huifkar- en huifbedtochten maken. En op zondag kun je een speciale kerkdienst bezoeken wanneer je dit wilt. Zo haal je bij Radeland elke dag het beste uit jezelf!

Openingstijden


Je kunt overdag, ’s avonds en in het weekend bij ons terecht. In het Trefhûs doe je dus gewoon wat je leuk vindt. Op jouw manier en op de tijd dat het jou past!

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina