Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Hertingenstraat

Hertingenstraat

Hertingenstraat is een woonlocatie in Amsterdam. Hier wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB). Wij zijn gespecialiseerd in gedragsproblematiek en autisme.

Wonen bij Hertingenstraat

Hertingenstraat woon je zelfstandig. Je kunt hier een eigen appartement huren. Je woont dan in Amsterdam-Osdorp. De appartementen zijn ruim en hebben alles wat je nodig hebt: woonkamer, slaapkamer(s), badkamer, keuken, wc en een berging. Dus je hebt alle ruimte om je huis in te richten zoals jij dat wilt. Met een computerkamer bijvoorbeeld. Of met een muziek- of fitnesskamer.

Begeleiding

Bij de Hertingenstraat doe je bijna alles zelf. Maar soms is het fijn als je wat hulp kunt krijgen. Daarover maak je afspraken met de begeleiders. Dan komen ze bij je langs. Samen met de begeleiding spreek je af welke hulp je krijgt. Die afspraken komen in een plan te staan. De begeleiding is altijd in de buurt. Je kunt dus zelf ook bellen als je een vraag hebt. Zij stimuleren je ook om deel te nemen aan de maatschappij, zoals werk en sportclubs.

Steunpunt

Elke middag om 16.00 uur kun je naar het steunpunt. Dat is in hetzelfde gebouw. Hier kun je een praatje maken, kop koffie of thee drinken. Het is echt een ontmoetingsplaats. Op het steunpunt kun je ook mee-eten. Hoef je een dag niet zelf te koken. En samen eten is gezellig. Maar je mag ook het eten ophalen en zelf thuis opeten. Sommigen eten elke dag mee, anderen een paar keer per week.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina