Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Gorssel

Hassinkhof (boven)

Doelgroep

Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme

Locatietype

Intensieve zorglocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Woonvorm

Intensieve zorglocatie

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Hassinkhof (boven) is een intensieve zorglocatie in Gorssel. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). Op de Hassinkhof heerst rust en regelmaat. Dat moet ook. Want alle bewoners hebben hier een vorm van autisme.

Wonen bij Hassinkhof

Iedere bewoner heeft een grote zit/slaapkamer. En een eigen badkamer. Koken en eten doen we samen in de huiskamer. Meestal is dat gezellig. Soms is er weleens ruzie. Maar dat duurt nooit lang. Want de begeleiders weten precies hoe ze dat op moeten lossen.

Adres
Veldhofstraat 32
7213 AM Gorssel

Activiteiten

Op de Hassinkhof weet je precies hoe je dag eruitziet. Hoe laat je eet. Welke activiteiten je gaat doen. En of je de tafel moet dekken, boodschappen moet doen of moet opruimen. Hiervoor gebruiken we hele duidelijke plaatjes (pictogrammen). Het hoogtepunt van de dag is de dagelijkse wandeling. We trekken dan de natuur in om een frisse neus te halen. We komen dan weer helemaal fris terug. Lekker gezond. De bewoners komen allemaal uit Gorssel of omgeving. Tijdens de wandeling komen we dus veel bekenden tegen. Daar maken we altijd even een praatje mee. Weet je wat ook leuk is? Ons balkon. In de zomer genieten we daar vaak van de zon.

"Je komt hier niet voor verrassingen te staan"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons