Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Hassinkhof (boven)

Hassinkhof (boven)

Hassinkhof (boven) is een intensieve zorglocatie in Gorssel. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). Op de Hassinkhof heerst rust en regelmaat. Dat moet ook. Want alle bewoners hebben hier een vorm van autisme.

Wonen bij Hassinkhof

Iedere bewoner heeft een grote zit/slaapkamer. En een eigen badkamer. Koken en eten doen we samen in de huiskamer. Meestal is dat gezellig. Soms is er weleens ruzie. Maar dat duurt nooit lang. Want de begeleiders weten precies hoe ze dat op moeten lossen.

Activiteiten

Op de Hassinkhof weet je precies hoe je dag eruitziet. Hoe laat je eet. Welke activiteiten je gaat doen. En of je de tafel moet dekken, boodschappen moet doen of moet opruimen. Hiervoor gebruiken we hele duidelijke plaatjes (pictogrammen). Je komt hier niet voor verrassingen te staan. Het hoogtepunt van de dag is de dagelijkse wandeling. We trekken dan de natuur in om een frisse neus te halen. We komen dan weer helemaal fris terug. Lekker gezond. De bewoners komen allemaal uit Gorssel of omgeving. Tijdens de wandeling komen we dus veel bekenden tegen. Daar maken we altijd even een praatje mee. Weet je wat ook leuk is? Ons balkon. In de zomer genieten we daar vaak van de zon.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina