Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Hangende Tuinen

Hangende Tuinen

Hangende Tuinen is een woonlocatie in Haarlem. Bij Hangende Tuinen wonen jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). Hangende Tuinen is een trainingshuis voor jongeren met als doel de zelfredzaamheid te vergroten.

Zelfstandig begeleid wonen bij Hangende Tuinen in Haarlem

Hangende Tuinen is een trainingshuis. Er is een groepswoning met vier appartementen beschikbaar. Er kunnen in totaal negen bewoners wonen. Het wonen in het trainingshuis is tijdelijk. De bewoners stromen van hieruit door naar een woning of appartement waar zij permanent gaan wonen, met zorg die aansluit bij de ondersteuningsvraag.

De bewoners stellen eigen doelen op. Deze doelen zijn gericht op het vergroten van zelfredzaamheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wassen, koken, een netwerk opbouwen en sociale vaardigheden. De begeleiders helpen de bewoners hierbij, ze staan voor hen klaar als het nodig is.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina