Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Gezinsbegeleiding Apeldoorn

Gezinsbegeleiding Apeldoorn

Gezinsbegeleiding is een vorm van ambulante ondersteuning bij de client en het gezin thuis of op een afgesproken locatie. Deze vorm van begeleiding is bedoeld voor mensen die zelfstandig wonen en zo nu en dan een steuntje in de rug kunnen gebruiken met hun gezin. Gezinsbegeleiding Apeldoorn is voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB), een verstandelijke beperking (VB), moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG) of een ernstige meervoudige beperking (EMB).

Ambulante Gezinsbegeleiding Apeldoorn

Gezinsbegeleiding Apeldoorn geeft begeleiding bij alle opvoedingstaken. Om goed te ondersteunen komen wij bij je thuis om mee te kijken in de gezinssituatie. Dit doen wij op passende tijden. Naast onze begeleiding proberen we mensen die voor je belangrijk zijn te betrekken. We maken samen met jou en jouw gezin een plan. Daarbij gaan we uit van je eigen kracht en houden we rekening met jouw normen en waarden.

Voor gezinsbegeleiding in Apeldoorn is het nodig om een indicatie te hebben, zoals een Wmo-beschikking (gemeente), jeugdindicatie (Centrum voor Jeugd en Gezin), WLZ-indicatie of PGB.

Mijn Netwerk

Gezinsbegeleiding Apeldoorn is onderdeel van Mijn Netwerk. Daarnaast kun je gebruikmaken
van DigiContact. Waarbij je 24 uur per dag, 7 dagen per week contact kunt leggen via (beeld)bellen. Ook kun je op de ontmoetingsplek in Apeldoorn terecht.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina