Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Gewoon Binck

Gewoon Binck

Gewoon Binck is een dagbestedingslocatie in Den Haag. We kijken samen met jou wat je graag wilt doen en wat je nog graag wilt leren. Samen maken we een werkplan en bespreken we welke doelen je hebt. Daarna zoeken we een werkplek die bij jou past en waar je ervaring op kan doen. Je doet dan vrijwilligerswerk als dagbesteding. Dat kan bijvoorbeeld bij een lunchroom of restaurant, het stadhuis, een vergaderlocatie of bij het bedrijfsrestaurant van de politie. Ook werken wij samen met een paar ministeries. Daar verzorgen we de vergaderingen en helpen mee bij evenementen. We ontvangen dan de gasten, nemen de jassen aan en helpen in de catering.

Begeleiding bij Gewoon Binck

Je krijgt begeleiding op je werkplek. En daarnaast kan het ook in onze ontmoetingsruimte bij de Caballero Fabriek in de Binckhorst Den Haag. Om de 8 weken komen we met begeleiders en de deelnemers bij elkaar. Je kunt dan ook vragen stellen. We delen dan ervaringen met elkaar. Of bespreken nieuws van Philadelphia samen. Bij Gewoon Binck is veel mogelijk, kun je leren en jezelf verder ontwikkelen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina