Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Den Haag

Gewoon Binck

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme

Locatietype

Werk en dagbesteding, TalentWerkt

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Rolstoeltoegankelijk, Lunchroom

Woonvorm

Gemeenschappelijke ruimte

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Gewoon Binck is een dagbestedingslocatie in Den Haag. We kijken samen met jou wat je graag wilt doen en wat je nog graag wilt leren. Samen maken we een werkplan en bespreken we welke doelen je hebt. Daarna zoeken we een werkplek die bij jou past en waar je ervaring op kan doen. Je doet dan vrijwilligerswerk als dagbesteding. Dat kan bijvoorbeeld bij een lunchroom of restaurant, het stadhuis, een vergaderlocatie of bij het bedrijfsrestaurant van de politie. Ook werken wij samen met een paar ministeries. Daar verzorgen we de vergaderingen en helpen mee bij evenementen. We ontvangen dan de gasten, nemen de jassen aan en helpen in de catering.


Adres
Saturnusstraat 60
2516 AH Den Haag

Begeleiding bij Gewoon Binck

Je krijgt begeleiding op je werkplek. En daarnaast kan het ook in onze ontmoetingsruimte bij de Caballero Fabriek in de Binckhorst Den Haag. Om de 8 weken komen we met begeleiders en de deelnemers bij elkaar. Je kunt dan ook vragen stellen. We delen dan ervaringen met elkaar. Of bespreken nieuws van Philadelphia samen.

"Bij Gewoon Binck is veel mogelijk, kun je leren en jezelf verder ontwikkelen"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons