Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Fietsdiensten

Fietsdiensten

Fietsdiensten is een werk en dagbesteding in Amsterdam. Fietsdiensten biedt een leerwerktraject voor mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en verstandelijke beperking (VB).

Leren en werken bij Fietsdiensten

Onze Fietsendienst is een leer-, werkplek en dagbesteding voor iedereen met afstand tot de arbeidsmarkt. Wij ondersteunen de gemeente Amsterdam op het Fietsendepot door fietsen te registreren, op te slaan, terug te brengen naar de eigenaar en eventueel kapotte fietsen te repareren. Als je wil, kan je bij ons een leer-werktraject volgen tot fietsenmaker!

Maar bij de Fietsendienst is er meer te doen dan alleen bezig zijn met fietsen. We hebben een kantine waar we iedere dag een heerlijke lunch bereiden voor onze medewerkers en deelnemers. Misschien vind je het wel leuk om daar aan de slag te gaan. Of help je liever mee om het terrein en het gebouw netjes te houden? Ook dat is mogelijk.

Begeleiding

Onze begeleiders overleggen met jou wat je wil doen of leren en wat je nodig hebt. Zodat jij je prettig voelt en je talenten kan ontwikkelen. Tussen de middag krijg je een heerlijke lunch die we samen eten in onze kantine. Ook krijg je goede werkkleding zodat je eigen kleren niet vies worden. En onze koffie? Daarvan zegt iedereen dat het de beste is in de regio!

Onze werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:45 uur tot 17:00 uur. Wil je een keer komen kijken? Dat kan.
Bel ons voor het maken van een afspraak op 06 - 51 25 59 49 of stuur ons een e-mail fd@philadelphia.nl.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina