Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Fasehuis Amsterdam

Fasehuis Amsterdam

Fasehuis Amsterdam is een woonlocatie in Amsterdam. Hier wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Wonen bij Fasehuis Amsterdam

Het Fasehuis is een woongroep die jongeren helpt om zelfstandiger te kunnen leven. In het Fasehuis benaderen wij jongeren vanuit een gelijkwaardige houding. Wij helpen de jongeren om controle te hebben op alle gebieden van het leven.

Begeleiding

Het doel hiervan is om mee te doen met de samenleving als een volwaardige burger. Wat heb jij nodig om te onderzoeken en te ontdekken hoe jij zo zelfstandig mogelijk kunt wonen? Hoe kunnen we je helpen om te leren voor jou passend werk, school of dagbesteding te vinden én hoe kun je deze behouden? Wat moet je weten over gezondheid om een gezonde leefstijl te kunnen ontwikkelen?

Ook op het gebied van administratie, omgaan met familie, vriendschap, relaties en vrijetijdsbesteding kun je met hulp van onze begeleiding ontdekken en leren hoe jij dit in jouw leven vorm wilt geven. De begeleiders in het Fasehuis zijn coaches en geen adviseurs. Jij hebt controle over je leven: bij het Fasehuis leer je je leven weer op te pakken. Je leert keuzes te maken en zelf te bepalen hoe jij in het leven wil staan.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina