Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Expositieruimte

Expositieruimte

Expositieruimte is een werk- en dagbestedingslocatie in Amersfoort. Hier werken mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB). De Expositieruimte is gevestigd op het servicekantoor van Philadelphia.

Werken bij Expositieruimte

Bij de Expositieruimte staan kunstwerken tentoongesteld. Schilderijen, schalen en vazen van keramiek bijvoorbeeld. Maar ook houtsnijwerk en bijzondere dieren van vilt. Die worden gemaakt op andere locaties van Philadelphia.

Werkzaamheden

Er komen vaak mensen een kijkje nemen bij al dit moois. We vertellen de bezoekers waar de kunstwerken gemaakt zijn. Als iemand iets wil kopen helpen we bij het uitkiezen. Afrekenen en inpakken doen we dan ook. Het is belangrijk dat de expositieruimte er netjes uit ziet. Afstoffen hoort daarbij. En helpen bij nieuwe kunstwerken neerzetten of ophangen.

Webshop

Er is meer dan een expositieruimte. Philadelphia heeft ook een webshop: philadelphiawebshop.nl. Daar kunnen mensen via het internet mooie producten kopen. Die worden ook gemaakt op andere locaties. Als er een bestelling binnenkomt, gaan we direct aan de slag: we zoeken het product, pakken het stevig in en maken het klaar voor het versturen. Zo kan het snel mee met de post. Elke dag is anders.

De expositieruimte is open van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina