Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Erve Groot Buren

Erve Groot Buren

Erve Groot Buren is een werk- en dagbestedingslocatie in Ambt Delden. Hier werken mensen op de zorgboerderij met een licht verstandelijke beperking (LVB), verstandelijke beperking (VB) en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Dagbesteding Erve Groot Buren

Op de zorgboerderij heeft iedere deelnemer een aantal vaste taken. Dit biedt structuur en er ontstaat vertrouwen in de verzorging van de dieren. Voor iedereen is er passend werk te vinden, van etiketten knippen voor de winkel tot het uitmesten van de stallen. Zo kunnen wij werk bieden dat goed aansluit bij de interesse van onze deelnemers.

Buiten werken

Op de zorgboerderij werken we ook buiten. Hier verzorgen de deelnemers de verschillende dieren. Zo hebben we melkkoeien, een pony en ezel, kippen, konijnen, varkens en schapen. Al deze dieren hebben een functie op de boerderij. Onze melkkoeien zorgen namelijk iedere dag voor verse melk en andere producten. De kippen leggen voor ons de eieren en we hebben een moestuin waarin we verschillende soorten groenten verbouwen en oogsten. Al deze producten zijn voor onze klanten te koop in ons boerderijwinkeltje.

Daarnaast hebben we diverse werkzaamheden op het erf, de weilanden en in de moestuin waarin we verschillende soorten groenten verbouwen en oogsten.

Binnen werken

Er is veel werk binnen, zoals het werken in de zuivelkeuken en huishoudelijke taken. In onze winkel worden onze natuurproducten verkocht. Ook is er een hoek waarin we onze eigen creaties te koop aanbieden. Het bijzondere van onze boerderij is dat alles ‘ouderwets’ met de hand gedaan wordt. Wanneer het ons niet lukt, gebruiken we de spieren van de pony’s of van de ezels. Ook zijn er werkzaamheden in het onderhoud van de schuren en gebouwen, het bouwland en het weiland van de boerderij.

Plezierige en open sfeer

Op de boerderij hangt een plezierige en open sfeer waarbij iedereen zichzelf mag zijn. Er zijn drie vaste begeleiders op de boerderij dus altijd een bekend gezicht voor de deelnemers.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina