Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

DOETINCHEM

Duval Slothouwerstraat (boven)

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Moeilijk verstaanbaar gedrag

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, Psychiatrische problematiek, Epilepsie

Locatietype

Intensieve zorglocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Duval Slothouwerstraat (boven) is een intensieve zorglocatie in Doetinchem. Hier wonen mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB), verstandelijke beperking (VB) en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Wonen bij Duval Slothouwerstraat

Je woont hier in je eigen, mooie appartement met aparte slaapkamer, badkamer en keuken. Er zijn zes appartementen op de eerste verdieping. En zes appartementen op de tweede verdieping. Op beide verdiepingen is een gemeenschappelijke huiskamer en groot balkon waar we met zijn allen kunnen zitten.

De meeste bewoners koken en eten samen. En na het eten drinken we vaak samen koffie en kijken we even tv. Natuurlijk mag je ook in je eigen appartement eten. In het weekend gaan we vaak op stap. Winkelen, op een terrasje zitten, frühstücken in Duitsland of even zwemmen.

Adres
Duval Slothouwerstraat 27-02
7009 JS DOETINCHEM

Begeleiding

Na het werk of de dagbesteding zijn de begeleiders er. De vaste begeleiders ondersteunen je waar jij het nodig hebt. Daar maken we duidelijke afspraken over. Die schrijven we op in het ondersteuningsplan.

Op beide groepen is het gezellig. De bewoners vieren elkaars verjaardagen samen en gaan soms naar dezelfde activiteitenclubs. Eén bewoner is dj. Hij draait bijna iedere week wel een paar plaatjes voor degene die dat willen.

Winkelcentrum, supermarkt, zwembad en bos zijn op loopafstand. Sommige bewoners gaan daar alleen naartoe. Met andere bewoners gaat een begeleider mee.

"Duval Slothouwerstraat ligt in een groene wijk"
-

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons