Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Duval Slothouwerstraat (boven)

Duval Slothouwerstraat (boven)

Duval Slothouwerstraat (boven) is een intensieve zorglocatie in Doetinchem. Hier wonen mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB), verstandelijke beperking (VB) en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Wonen bij Duval Slothouwerstraat

Je woont hier in je eigen, mooie appartement met aparte slaapkamer, badkamer en keuken. Er zijn zes appartementen op de eerste verdieping. En zes appartementen op de tweede verdieping. Op beide verdiepingen is een gemeenschappelijke huiskamer en groot balkon waar we met zijn allen kunnen zitten.

De meeste bewoners koken en eten samen. En na het eten drinken we vaak samen koffie en kijken we even tv. Natuurlijk mag je ook in je eigen appartement eten. In het weekend gaan we vaak op stap. Winkelen, op een terrasje zitten, frühstücken in Duitsland of even zwemmen.

Begeleiding

Na het werk of de dagbesteding zijn de begeleiders er. De vaste begeleiders ondersteunen je waar jij het nodig hebt. Daar maken we duidelijke afspraken over. Die schrijven we op in het ondersteuningsplan.

Op beide groepen is het gezellig. De bewoners vieren elkaars verjaardagen samen en gaan soms naar dezelfde activiteitenclubs. Eén bewoner is dj. Hij draait bijna iedere week wel een paar plaatjes voor degene die dat willen.

Duval Slothouwerstraat ligt in een groene wijk. Winkelcentrum, supermarkt, zwembad en bos zijn op loopafstand. Sommige bewoners gaan daar alleen naartoe. Met andere bewoners gaat een begeleider mee.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina