Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Apeldoorn

Duivenlaan W&B

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, NAH

Locatietype

Ontmoetingsplek, Ambulante begeleiding, Woonlocatie

Faciliteiten

Rolstoeltoegankelijkheid, Parkeergelegenheid, Lift

Woonvorm

Gemeenschappelijke ruimte, Appartement, Eigen zit/slaapkamer, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

De Duivenlaan is een woonlocatie in Apeldoorn voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) en/of een psychische kwetsbaarheid.

Begeleid wonen aan de Duivenlaan

Aan de Duivenlaan staat een kleinschalig appartementencomplex. Hier wonen mensen met en mensen zonder zorgvraag. Iedereen heeft zijn eigen appartement. In het complex is ook een steunpunt. Philadelphia biedt hier ondersteuning op basis van een zorgindicatie. Je krijgt dan individuele begeleiding van een vaste begeleider. Regie op je eigen leven, maar met behoefte aan nabijheid. Dat staat centraal. Je kunt ook bij het steunpunt terecht als je een vraag hebt. Of om met anderen te eten, koffie te drinken of een praatje te maken.

Community building

De Duivenlaan biedt niet alleen begeleiding door zorgprofessionals. We zijn steeds meer bezig met community building. Hierdoor wordt de Duivenlaan meer een ambulant plus-setting. Dit betekent dat bewoners er waar mogelijk en nodig zijn voor hun buren. En dat zij elkaar ondersteunen. Daarbij hopen we dat iedereen zijn talenten kan inzetten.

Ligging

De Duivenlaan ligt in Apeldoorn Zuid. Er is een winkelcentrum op loopafstand. Het centrum is op 1,5 kilometer afstand.

Adres
Duivenlaan 37
7331 AR Apeldoorn

Oefenen met zelfstandig wonen

De Duivenlaan is een doorstroomlocatie. Je kunt hier ervaring opdoen met zelfstandig wonen. Hoe is het om je eigen appartement te hebben? En wat komt hier allemaal bij kijken? Samen met jou kijken we welke woonvorm bij jou past. En waar je naar kan doorstromen. Misschien wil je wel op zoek naar een woonlocatie met meerdere bewoners. Of wil je hierna zelfstandig wonen, met of zonder ambulante begeleiding.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons