Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Doorzwin Julianadorp

Doorzwin Julianadorp

De Doorzwin is een woonlocatie in Julianadorp. Hier wonen mensen met een ernstig meervoudige beperking (EMB). Het is een kleinschalige en overzichtelijke locatie. Er zijn twee eengezinswoningen. We wonen er met vier bewoners.

Wonen bij De Doorzwin

Bij De Doorzwin moet je best zelfstandig zijn. De begeleiding is er alleen tussen 16.00 en 21.00 uur. Daarvoor en daarna moet je jezelf kunnen redden. Als er echts iets aan de hand is, kun je natuurlijk wel een achterwacht bellen. Die zit op de Meester Hendrikxstraat. De bewoners maken samen gebruik van de huiskamer. Op De Doorzwin koken we samen. De begeleider helpt daarbij. Op woensdag hebben we altijd onze creatieve avond. In het weekend gaan we regelmatig wandelen, winkelen of sjoelen. Ook hebben we een tuin. Daar kun je bij mooi weer even uitrusten van een dag op het werk of de dagbesteding.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina