Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Dokz

Dokz

Dokz is een lunchroom in Apeldoorn waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (leren) werken. De lunchroom ligt op een rustige plek aan de rand van het Zuiderpark.

Werken en leren bij DOKZ

Dokz is een kleinschalige lunchroom, waar ontwikkeling centraal staat. Wij zien dit ook wel als een doorstroomlocatie. Heb je nog geen ervaring in de horeca? Dan krijg je hier de kans om je talenten te ontdekken. Je leert welke vaardigheden bij het horecavak komen kijken. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan werknemersvaardigheden. Heb je de basis onder de knie en wil je meer uitdaging? Dan zijn er mogelijkheden om door te stromen naar locatie De Eetkamer.

Gaat het werken in de horeca je al goed af, maar is de stap naar regulier werk (nog) te groot? Ook dan ben je welkom bij Dokz! We kijken samen welke vaardigheden je kunt verbeteren. En we trainen je om zo zelfstandig mogelijk aan de slag te gaan. Zo helpen wij jou om de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen.

Aan de slag

Je begint bij ons met een intakegesprek. Samen kijken we naar jouw wensen en mogelijkheden. Bij Dokz leer je zo veel mogelijk door praktijkervaring op te doen. Dat betekent bijvoorbeeld dat je direct meewerkt in de keuken of in de bediening. Je leert ook wat het inhoudt om een goede werknemer te zijn, hoe je omgaat met collega's, je werkgever en natuurlijk met gasten. Daarnaast is er ook ruimte om te werken aan persoonlijke leerdoelen en je sociale vaardigheden. Een team van ervaren en deskundige begeleiders ondersteunt je daarbij. Wij vinden gelijkwaardigheid hierin erg belangrijk: de begeleider staat naast de medewerker en biedt, waar nodig, een helpende hand.

Toekomstperspectief

Je bent bij Dokz welkom zolang je bij ons kunt en wilt blijven leren. Als je er klaar voor bent om naar een andere werkplek te gaan, kijken we samen met jou naar de mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld doorstromen naar De Eetkamer, maar ook op zoek naar een betaalde baan, vrijwilligerswerk of een andere leerwerkplek.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina