Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Vlieger

De Vlieger

De Vlieger is een woonlocatie in Haarlem. Bij De Vlieger wonen mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). We wonen hier met 15 bewoners.

Wonen bij De Vlieger

De eerste en de tweede verdieping van de flat zijn helemaal van ons. Beide verdiepingen hebben een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. Hier kan je elkaar ontmoeten. Een kop koffie drinken. Een spelletje spelen of televisie kijken. Ook kan je hier samen koken en eten. Iedereen heeft een eigen zit- en slaapkamer. Met wastafel. De badkamer en toilet deel je met een of twee andere bewoners. Overdag gaat iedereen naar het werk of de dagbesteding. Dit kan buiten de locatie zijn. Maar ook binnen de locatie kan je werken.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina