Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Timp

De Timp

De Timp is een woonlocatie in Brummen. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). Bij de Timp staan zes eengezinswoningen naast elkaar. In elke eengezinswoning wonen twee mensen.

Wonen bij de Timp

Bij de Timp woon je heerlijk zelfstandig. In je eigen appartement. Dat mag je inrichten zoals je zelf wilt. Je hebt een eigen voordeur. En ook een eigen tuintje. In de zomer kun je daar gezellig met je bezoek koffiedrinken.

Elkaar ontmoeten

In een woning kun je elkaar ontmoeten. Daar kun je ’s avonds eten en in het weekend even je verhaal kwijt. Vanuit de gemeenschappelijke woonkamer stap je zo op het grote terras. In de zomer eten we daar soms.

Ondersteuningsplan

De begeleiders ondersteunen je bij het zelfstandig wonen. Bij het boodschappen doen. Bij je post. Bij de verzorging van je eigen lichaam. Bij de omgang met familie en vrienden. Samen met jou maken we afspraken waarbij en wanneer we je helpen. Deze afspraken schrijven we op in het ondersteuningsplan.

We wonen aan de rand van een gewone woonwijk. Af en toe maak je een praatje met de buren. Er wonen her ook best veel kinderen. Dat maakt de buurt lekker levendig. En het is hier veilig. De auto’s mogen hier niet hard rijden.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina