Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Brummen

De Timp

Doelgroep

Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, Psychiatrische problematiek

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

De Timp is een woonlocatie in Brummen. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). Bij de Timp staan zes eengezinswoningen naast elkaar. In elke eengezinswoning wonen twee mensen.

Wonen bij de Timp

Bij de Timp woon je heerlijk zelfstandig. In je eigen appartement. Dat mag je inrichten zoals je zelf wilt. Je hebt een eigen voordeur. En ook een eigen tuintje. In de zomer kun je daar gezellig met je bezoek koffiedrinken.

Elkaar ontmoeten

In een woning kun je elkaar ontmoeten. Daar kun je ’s avonds eten en in het weekend even je verhaal kwijt. Vanuit de gemeenschappelijke woonkamer stap je zo op het grote terras. In de zomer eten we daar soms.

Adres
De Wezeboom 5
6971 HP Brummen

Ondersteuningsplan

De begeleiders ondersteunen je bij het zelfstandig wonen. Bij het boodschappen doen. Bij je post. Bij de verzorging van je eigen lichaam. Bij de omgang met familie en vrienden. Samen met jou maken we afspraken waarbij en wanneer we je helpen. Deze afspraken schrijven we op in het ondersteuningsplan

We wonen aan de rand van een gewone woonwijk. Af en toe maak je een praatje met de buren. Er wonen her ook best veel kinderen. En het is hier veilig. De auto’s mogen hier niet hard rijden.

"We zitten in een levendige buurt"
-

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons