Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Emmeloord

De Rozenburg

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Belevingstuin, Parkeergelegenheid

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

De Rozenburg is een woonlocatie in Emmeloord voor 8 bewoners met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). Overdag gaat iedereen naar werk of dagbesteding.

Wonen bij de Rozenburg in Emmeloord

De kleinschalige woonlocatie de Rozenburg is gelegen in de gezellige buurt de Erven. De bewoners hebben een eigen appartement. Boven zijn de appartementen wat groter dan op de begane grond. Hier is een mooie tuin waar de bewoners lekker kunnen zitten als het mooi weer is.

Persoonlijke begeleiding bij de Rozenburg

De bewoners vormen een hechte groep en koken en eten vaak samen. De begeleiding helpt ze daarbij. Men kan er ook voor kiezen om in zijn/haar eigen appartement te eten. Er is niet altijd begeleiding aanwezig, maar de bewoners kunnen wel altijd iemand bellen als hulp nodig is, ook ‘s nachts. De bewoners zelf, maar ook de familieleden, worden zoveel mogelijk betrokken bij de keuzes die gemaakt worden. Samen denken we na over de best passende ondersteuning.

Adres
Rozenburg 7
8302 NL Emmeloord

Volwaardig meedoen in de samenleving

Bewoners stimuleren wij om een eigen sociaal netwerk van vrienden, kennissen en familie op te bouwen en te onderhouden. We kennen het netwerk van de bewoner en weten wat ze voor iemand betekenen. We zorgen dat ze zich welkom voelen en geven ze alle ruimte. De bewoners helpen wij verder om hun talenten te ontdekken en geven hen de ruimte om dingen te proberen. 

"Bewoners worden gezien en gehoord en doen volwaardig mee in de samenleving"
-

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons