Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

De Eik

De Eik

De Eik is een intensieve zorglocatie in Vierhouten. Bij De Eik wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). We wonen in een bosrijke omgeving. Hier kan je heerlijk wandelen en fietsen.

Wonen bij De Eik


De Eik is een van de vier woonlocaties op het terrein Halfweg in Vierhouten. De Eik bestaat uit drie woningen. Je hebt een eigen zit- en slaapkamer met badkamer. Er is een gemeenschappelijke woonkamer. Hier kan je elkaar ontmoeten. Een praatje maken. Of een spelletje spelen en televisie kijken. Er is een dagcentrum op loopafstand waar je overdag naar toe kan gaan. Hier worden leuke activiteiten georganiseerd.

De begeleiding staat altijd voor je klaar. Ze weten precies wat jij nodig hebt. En helpen je het beste uit jezelf te halen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina