Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Hoogeveen

Dagbesteding Hoogeveen

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Epilepsie

Locatietype

Werk en dagbesteding

Faciliteiten

Rolstoeltoegankelijkheid, Parkeergelegenheid, Lift

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Werk & Begeleiding Hoogeveen heeft twee dagbestedingslocaties, wijkcentrum de Magneet en woonzorgcentrum Westerkim. We bieden dagbesteding aan mensen met een (lichte) verstandelijke beperking.

Wijkcentrum de Magneet

Op de Magneet kun je belevingsgerichte dagbesteding volgen. Er is ruimte voor creatieve activiteiten, spelletjes en puzzels. We zijn actief in de buurt. Zo hebben we een glasservice voor de buurt en houden we de omgeving netjes door er met afvalgrijpers op uit te gaan. Ook zijn er veel arbeidsmatige werkzaamheden die je kunt uitvoeren. Je kunt hier denken aan meedraaien van bardiensten, klaarzetten van vergaderruimtes, koken en bakken en we helpen de scholen met allerlei klusjes.

Daarnaast vinden we het ook belangrijk om te blijven werken aan ontwikkeling. Daarvoor hebben we LOL ontwikkeld, Leren Op Locatie. We sluiten met LOL aan bij jouw behoeftes en mogelijkheden. De mogelijkheden zijn onder andere nieuwsbegrip, micro e-learning, leerlijnen op het gebied van facilitair, logistiek en groen, met mogelijke doorstroom naar niveau 1 opleiding. En we hebben een cursusaanbod op het gebied van gastvrijheid en werknemersvaardigheden.

Adres
Grote Beer 20
7904 LW Hoogeveen

Woonzorgcentrum de Westerkim

Dit is een arbeidsmatige werkplek, waar we een aantal dagen per week werken. De werkzaamheden die we hier uitvoeren zijn heel divers. Denk aan ondersteunen op de huiskamers, verschonen van de waskarren, ophalen van de voedingskarren, wandelen met bewoners en post bezorgen. Samen kijken waar je interesses liggen, en waar je wilt werken. Je kunt ook op beide locaties werken.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons